Lindahls luncher

posted in: Uncategorized | 0

 

Vi erbjuder flera olika lunchalternativ:
Sallad, ett fräscht och bra lunchalternativ som passar alla. Vi har flera olika variationer varje dag!
I de flesta av våra butiker erbjuder vi en sallad där du väljer ingredienserna själv. Grunden är sallad, tomat och gurka sedan väljer du fem olika ingredienser själv. Det ingår dressing, bröd & smör.
Det finns även en meny där både dryck och kaffe ingår.

Paj, vi gör våra egna matpajer och vi har ett sortiment som varierar lite under säsongen.
Det ingår sallad, dressing, bröd & smör.

Bakad potatis, en klassiker som fortfarande är populär. Den varma potatisen serveras med en klick smör, kall röra, sallad, bröd & smör.

Grillade smörgåsar, här har vi ett brett sortiment och det varieras lite efter säsong och efterfrågan.
Vi har ciabatta och surdegsbröd som vi grillar med olika fyllningar. En mycket omtyckt lunchrätt, som även passar mycket bra till både frukost och till eftermiddagskaffet.

Matiga smörgåsar, ibland vill man ha något snabbt att ta med och eller enklare lunch. Vi har flera olika smörgåsar som vi fyller med olika matiga råvaror såsom räkor, köttbullar, smögenröra, salami, brieost mm.
Lindahls klassiska räksmörgås är en av våra mest omtyckta smörgåsar!

Smörgåstårta, är ni ett sällskap på 3-4st eller flera så är smörgåstårta ett bra alternativ. En klassiker som alltid passar bra till mötet på arbetet, träff med vännerna eller till familjen. Finns mera information under fliken smörgåstårtor.

Lindahls Deli, finns i vår butik Lindahls Spiralen i City och Vrinnevisjukhuset. Ett mycket populärt lunchalternativ och middag.
All mat från Lindahls Deli är lagad från grunden och består av de allra nyttigaste livsmedlen. Det betyder inget socker eller tillsatser i maten, och ett högt innehåll av protein, nyttiga fetter, vitaminer, mineraler och antioxidanter.

Varmt välkommen till oss på Lindahls!