Lindahls hemgjorda glass

Färsk, god och naturlig glass
Lindahls glass är inte bara god. Den är fantastiskt god. Det beror på att vi enbart arbetar med färska ingredienser och naturliga smaker. Precis som i allt annat vi gör. Därför smakar jordgubbsglassen som de söta solmogna bären som påminner om barndomens sommar: Därför smakar choklad som choklad ska och därför vågar vi påstå att Lindahls egen glass är en naturligt god och fräsch smakupplevelse som du inte finner var som helst. Egentillverkad glass med hög kvalité helt enkelt.

Smak efter säsong och dina önskemål
Lindahls egen glass finns att få i flera olika smaker och det bästa av allt; eftersom vi står för tillverkningen är glassen alltid färsk och tillverkad av svensk mjölk och grädde. Vårt sortiment speglar ofta säsongen.

Du kan köpa kulglass över disk eller varför inte ta med dig glass hem och överraska dina vänner! Skulle du ha svårt för att bestämma dig så hjälper vi gärna till med förslag och idéer.
Du kan avnjuta Lindahls glass i våra butiker Spiralen, Ingelsta Shopping, Hageby och på Vrinnevisjukhuset. Under december månad har vi ett lite uppehåll i vår glassförsäljning i några av våra butiker till förmån för vår marsipanförsäljning!